Vanntåke er en lettere form for sprinkling

Lavtrykk vanntåke er et fullgodt alternativ til konvensjonell sprinkel og egner seg spesielt godt ved rehabilitering av bygårder for å tilfredsstille de nye reglene om brannsikring. Skult installasjon med flate og pene dyser gjør at selv ikke lav takhøyde er en hindring lenger. Ved å bruke eksisterende vanninnlegg sparer man penger ved å slippe fordyrende graving til større vanntilførsel. Her benyttes i stedet pumpe til å øke trykket i systemet og det er først og fremst det som gjør hele forskjellen.

Tester viser at i mange tilfeller slukker vanntåke mer effektivt enn konvensjonell sprinkel og ved bruk av mindre vann. Dette vil være med på å redusere vannskader om en dyse skulle løse ut.

 

Vi har bare gode erfaringer og tilbakemeldingene er klare. Vanntåke er kommet for å bli!

 

Dyse for vanntåke
Dyse for vanntåke fra Prevent Systems

 

Næringslokaler

Systemet er godkjent for sikring av næringslokaler og restauranter. Dette gir et helt annet kostnadsbilde og en langt enklere installasjon. I tillegg er det lettere å få et sømløst og estetisk pent utseende. Vi har god erfaring med lignende prosjekter.

 

Byggeprosjekter

Vanntåke passer perfekt til installasjon på både nye og gamle prosjekter. Pexrør strekkes mye raskere enn stålrør og arbeidstid pr. leilighet blir kraftig redusert. Med vanntåke vil man få kortere byggetid og mindre plassbehov for rør og komponenter.

 

Bolighus

Alle bolighus kan sikres med lavtrykk vanntåke som er et perfekt utgangspunkt for et trygt hjem. Man kan også nyte godt av fordeler fra forsikringsselskapene. Kontakt oss for et tilbud på installasjon under rehabilitering eller på et nygygg.

Kontakt oss for mer informasjon