Vi hjelper deg døgnet rundt – Ring 23 33 80 50

Ved vannlekkasjer, tette rør og andre akutte problemer hjelper våre rørleggere på vakt deg, 24 timer i døgnet – 365 dager i året. Ikke alle problemer er like akutte som først antatt og etter en samtale med en av våre medarbeidere, kan det hende vi kan klare å løse problemet over telefon. På denne måten kan vi heller komme innom på dagtid dagen etter til en vesentlig lavere pris.

 

Førstehjelp

Om det blir nødvendig å rykke ut skal vi først og fremst redusere skadeomfanget. Ved lekkasjer vil vi prøve å plugge ut skadeområdet og gjenopprette vanntilførselen til resten av huset. For vidre utbedring av årsaken til skaden vil vi komme tilbake i normal arbeidstid. Vår inkluderte skadeoppfølging sikrer at vi følger opp helt til skaden er utbedret, og du er fornøyd.

 

Ingen overraskende priser

Vi har en klar og åpen linje om våre vaktpriser. Ved utrykning utenfor normal arbeidstid vil det alltid koste mer for rørleggeren. Vi har inkludert 1,5 timer med arbeid og transport i vår pris, slik at du er trygg på hva du skal betale. Det eneste som eventuelt tilkommer er materialer.

Se fullstendig og oppdatert prisliste her.