Vi søker Rørlegger & Lærlinger

og er alltid på jakt etter folk som passer inn hos oss!

Få tid til overs

En dag hos oss starter gjerne med at man får tildelt noen jobber elektronisk, eller møter opp på kontoret for en kaffe. Man styrer dagen sin relativt greit selv og som lærling vil man komme bort alt mulig av arbeidsoppgaver. Vi sikter oss stort sett inn på større kunder, firmaer og utbyggere. En og annen strøjobb kommer i mellom, og har du timene dine, er dagen over…

Vi er opptatt av balanse mellom jobb og fritid og er fleksible med arbeidstid og ferie. Vi har ikke så mye til overs for det tradisjonelle julebordet, men drar heller på snøskuterturer, kjører rallycross og andre spennende ting. Trivsel er viktig! Det er tross alt derfor vi er på jobb.

Til søknad Se hva vi kan tilby

Servicerørlegger

Vi legger til rette med en ramme som du kan jobbe innenfor og du vil i hovedsak utføre selvstendige serviceoppdrag for private, bedrifter og det offentlige. Ha tett kommunikasjon med serviceleder og få oppfølging etter erfaring og behov. Ved behov kan du også få ansvar for mindre prosjekter som eneboliger og mindre næringslokaler. Vi forutsetter at du har fagbrev som rørlegger.

Rørlegger som jobber

Ung eller voksen lærling

Har du fullført yrkesskole, lei av yrkesskole, eller har annen relevant erfaring, har vi muligens en lærlingplass å tilby deg. Vi gir god oppfølging og variert arbeid så du blir en skikkelig god rørlegger. Det er også muligheter for de som ønsker å fullføre sin læretid hos oss.

Lærling som jobber

Hva vi kan tilby

Ungt Miljø

Dynamisk og sosialt miljø som følger med på utviklingen i bransjen

Elektroniske Arbeidsverktøy

Ordrebahandling og timeregistrering via tablet eller mobil

Fleksibel Arbeistid

Det er lett å tilrettelegge privatliv og ferier slik det passer deg

Gode Betingelser

Vår basis for trivsel - Bli verdsatt ved å få det du fortjener

Bonus & Akkord

Løsninger tilpasset jobb og arbeidsforhold som gir mer lønn i posen

Faglig Utvikling

Rom til å vokse med jobben for de som ønsker det.

Hva vi ønsker

Vi ønsker flinke folk som vil trives med måten vi jobber på. Jenter oppfordres til å søke! I tillegg til dette søker vi deg som vil ha ny jobb etter læretiden, eller har annen praktisk yrkesbakgrunn. Føler du at du passer inn når du leser litt om vår hverdag?

Skandinavisk språk

Førerkort klasse B

Selvstendig & Utenfor Boksen

Illustrasjon av en kaffekopp 23 33 80 50

Vi håper du vil slå på tråden eller sende oss en kortfattet søknad hvor du forteller litt om deg selv og din bakgrunn. Vi kontakter deg så snart vi ser en anledning til å by på kaffe her hos oss.