Vi i Rørteknikk VVS as leverer alt av rørleggertjenester til alle som trenger det i Stor-Oslo og Romerike. Vår kundebase inneholder alt fra privatpersoner og borettslag til utbyggere og offentlige etater. Vi satser på kort responstid samt god service og kommunikasjon. Det er viktig for oss å sette oss inn i ditt behov som kunde for å løse det problemet nettopp du har, og ikke alt annet unødvendig.

Vi er for tiden 15 ansatte totalt. Én meget hyggelig og sprudlende kontordame samt firmaets tre innehavere, som også er ute å skrur litt, okkuperer kontorene våre på Grorud i Oslo. Av utearbeidene mannskap har vi 9 dyktige rørleggere og 1 ivrig læregutt fordelt på 7 servicebiler.

Våre rørleggere er norsktalende med svennebrev og vi innehar følgende godkjenninger som rørleggerbedrift.

  • Godkjent for ansvarsrett
  • Tiltaksklasse 2 og 3
  • Byggebransjens våtromsnorm
  • Årskontroll vanntåkeanlegg
  • Godkjent opplæringsbedrift
  • Startbank registrert

 

Hvordan vi jobber

Som vår kunde er du vårt viktigste ledd i vår virksomhet og vi jobber for å gi deg de fordelene du fortjener. Hos oss vil du alltid nyte godt av våre godt innarbeidede rutiner. Vi forstår at din tid er kostbar, derfor gjør det vi kan for å være fleksible og punktlige slik at vi tar så lite av din tid som mulig.

Du skal ikke merke at vi har vært der på annet enn at jobben er utført. Dette stiller store krav til fleksibilitet, ryddighet og ikke minst profesjonalitet.

Hvis du ønsker å jobbe hos oss kan du se mer om det her