Som bedriftskunde hos oss får dere god oppfølging til faste lave priser. Vi tilbyr garantert responstid og døgnbemannet vaktservice. Med en ramme eller serviceavtale på rørleggertjenester får dere i tillegg en egen kontaktperson og fast rørlegger med på kjøpet. Våre avtaler gir til og med fordeler til alle deres ansatte eller beboere når de trenger en rørlegger privat.

 

Rammeavtale

Rammeavtale for rørleggertjenester vil si at dere inngår en avtale med faste betingelser. Dette kan variere med kundens behov, men inkluderer gjerne ting som timepris, påslagprosent, responstid og andre inkluderte tjenester. Dette passer bra for de som regelmessig har behov for rørlegger, som utbyggere, håndverkerfirmaer, eiendomsforvaltere, offentlige etater, hoteller, borettslag osv.

 

Serviceavtale

En serviceavtale er en fast avtale om rørleggerservice på en komponent eller ett anlegg til en fast tid. Det kan gjerne være service på en pumpe én gang i året, eller månedlig kontroll av sprinkleranlegg. Mange tekniske anlegg og spesielt sprinkler, vanntåke og pumpeanlegg krever fast oppfølging av kompetente fagfolk. Her kommer vi inn i bildet og setter opp en fast avtale slik at dere ikke trenger å ringe rørleggeren hver gang det er tid for nå kontroll. Også her vil det være vanlig at vi inngår en avtale med faste betingelser. I tillegg setter vi opp en fast løpetid og faktureringsperioder.

 

Private fordeler – (det beste til slutt)

 

Går din bedrift eller borettslag inn i en ramme eller serviceavtale med oss, vil vi også tilby dine ansatte eller beboere gunstige avtaler på rørleggerarbeider privat. Det kan fort lønne seg både økonomisk, men også fordi de da vil få en rørlegger dere kjenner og kan stole på til å gjøre jobben hos seg selv.

 

Kontakt oss for mer info, løsningsforslag og priser