En mer miljøvennlig rørlegger

For en liten stund siden tok vi steget inn i fremtiden med 2 elbiler for bruk på våre prosjekter.

Her er våre erfaringer så langt…

 

Fotavtrykk

Tiden har kommet for å ta et valg om hva slags bedrift man vil være. Det fotavtrykket vi er med på å sette i dag vil antageligvis ha store konsekvenser for fremtiden. Vi driver i en bransje med mange valgmuligheter når det kommer til produkter og tjenester vi kan benytte oss av. Dermed har vi også stor påvirkningskraft ved å velge et mer miljøvennlig alternativ når vi har mulighet. Les mer om vår miljøprofil.

 

Konservative rørleggeren

I vår hverdag er servicebilen kanskje vårt viktigste verktøy for å komme ut til våre kunder. Vi har derfor vært noe konservative på dette området en liten stund. Men når vi trengte å oppgradere noen av våre biler som går mest til og fra byggeplassen, så vi vår mulighet til å tenke nytt.

 

Helelektrisk rørlegger

Valget falt på Renault Kangoo som med en facelift og oppdatert interiør gjør et ganske fresht og godt inntrykk. Vi tror ikke våre 2 biler skal revolusjonere lokalmiljøet i Oslo, men det kan jo umulig skade. Signalet det sender er kanskje vel så viktig, at det som håndverker også går an å tenke nytt og gjøre en liten innsats for fellesskapet. Og med verktøykassen full av elektriske verktøy, er vi på god vei til å bli en helelektrisk rørlegger.

 

Elektrisk varebil
De økonomiske fordelene er heller ikke å stikke under en stol, enn så lenge 🙂

 

Gode erfaringer

Det ville nok ikke fungert riktig enda med en helelektrisk bilpark, men som transport til og fra byggeplass og møter for våre baser har det vist seg å være ganske effektivt. Vi sparer tid i rushen og slipper stort sett å lete etter parkering lenger. Bilene går ikke så veldig langt, men er man flink til å putte inn kabelen når man står parkert, har det ikke vært noe problem.

I motsetning til våre andre varebiler har vi nå to biler med 5 seter som vi kan bruke til å transportere personell, og dermed redusere antall biler som må kjøre til og fra byggeplassene hver dag. Det sparer både oss og lokalmiljøet.

 

Vi vil absolutt anbefale andre å ta i bruk elbiler der det er mulig. Det har vist seg å være en fin investering i fremtiden.