Handle VVS-utstyr selv

Ønsker du å handle utstyret selv?

Det blir stadig mer gunstig for deg som privatperson og kjøpe servanter, kraner, toaletter og annet VVS utstyr selv på nett eller over disk. Vi ønsker ikke å bekjempe dette, men å hjelpe deg med å ta de riktige valgene slik at vi kan komme og montere et skikkelig produkt som du blir fornøyd med.

Husk at produktet må være godkjent for bruk i Norge

Det aller viktigste er å forsikre seg om at produktet er godkjent for bruk i Norge. Dette sikrer at produktet tåler vårt vanntrykk og vår vannkvalitet. Se etter SINTEF og CE merking på pakken eller spør der du handler utstyret. Holder man seg til kjente merker og produsenter er man som regel trygg.

Hold deg til kjente produsenter

Det kan være fristende å kjøpe billige produkter fra ukjente produsenter. Vi vil anbefale folk å holde seg til relativt kjente merker da det kan lønne seg i lengden. Skulle noe skje med ett produkt ingen har hørt om, vil det bli ekstra kostbart å få det reparert samt vanskeligere å få dekt følgeskader i etterkant.

Vi anbefaler Vvskupp

Vi kan anbefale vvskupp.no som et godt utgangspunkt når du skal handle selv på nett.